
Professioneel koeltransport van groenten, vlees, vis en medicijnen
Betrouwbaar koeltransport
Vervoer van bederfbare goederen
Het transport van bederfbare producten is een hachelijke onderneming en moet heel veilig en efficiënt verlopen. De kwaliteit en versheid ervan dienen altijd gewaarborgd te blijven. Daarom is het goed om een beroep te doen op een gespecialiseerde transporteur die professioneel koeltransport aanbiedt. Zoals Nuki bv in Beveren-Kruibeke-Zwijndrecht.

Hoe temperatuurgevoelige producten vervoeren
Bij het transport van temperatuurgevoelige producten moet men met bepaalde parameters rekening houden. Een daarvan is een constante temperatuur. Tijdens het hele transport wordt de temperatuur in onze koelwagens gecontroleerd. Bij onverwachte temperatuurschommelingen kunnen wij dankzij een voortdurende temperatuurmonitoring tijdig ingrijpen. Dat voorkomt dat goederen bederven en garandeert dat ze altijd even vers afgeleverd worden.​
Temperatuurvereisten van verse en diepvriesvoeding, medicijnen
-
Elk product heeft zo zijn eigen temperatuurvereisten.
-
Groenten moeten meestal tussen 0°C en 4°C vervoerd worden.
-
Vlees moet onder 4°C worden gehouden om bederf te voorkomen.
-
Vis wordt ideaal getransporteerd bij een temperatuur van -1°C tot 2°C.
-
Diepvriesproducten vereisen een temperatuur van -18°C of lager.
-
Voor medicatie hangt het af van het type medicijn.
-
De meeste medicijnen moeten tussen de 2°C en 8°C worden vervoerd.
